Det skrider frem

img_9738opt.jpg

Som det ses, er reolen ved at blive beboet nu. Det sidste af musikken er kommet på plads idag, og en masse bøger og flere hylder. Dejligt. Jeg har hentet et par læsfulde bøger i kælderen, ryddet op til den store guldmedalje og selvfølgelig ordnet fotos og skrevet blog, så mit stakkels hoved gør ondt nu. Så nu vil jeg ind og slappe af med en kop te el. noget inden jeg skal i seng. Den står på Finish imorgen! Imorgen kommer der også flere fotos fra min udflugt igår! Jeg stødte nemlig på nogen spændende mænd!

4 thoughts on “Det skrider frem

  1. Tusind tak allesammen! Ja det er skønt, at komme på plads. Jeg mangler en del endnu. Idag skulle jeg have haft lavet noget, men jeg faldt helt sammen ovenpå den ellers så dejlige ridetur. Så det er mest blevet til arbejde her – men så er det jo også gjort 🙂

Der er lukket for kommentarer.