Fotosafari i barndommens gader

img_9596opt.jpg

img_9597opt.jpg

img_9600opt.jpg

img_9601opt.jpg
De lyserøde skyer af blomster nærmest skriger på at blive fotograferet. Især når de hænger så langt nede, som tilfældet var med de her, jeg stødte på nede på Hellerupvej

img_9602opt.jpg
Ikke uden humor folkene, der er flyttet ind her. Huset var kønt i røde sten før. Endnu engang et rødstenshus, der er vandaliseret sandfarvet

img_9603opt.jpg

img_9604opt.jpg
Cafe Esther, hvor der serveres gode danske retter, og ifølge pålidelige kilder, skulle maden være rigtig god. Så må man se igennem fingre med den højst usmagelige hjemmeside!! Det kunne være, det skulle sættes på en prøve, når nu en god ven kommer hjem på besøg.

img_9606opt.jpg

img_9607opt.jpg
Lige rundt hjørnet her, ligger en vej – Henningsens Allé, som jeg i min opvækst elskede at køre nedad, for at kigge dig imponerende villaer, der ligger der. De er stadig imponerende, og en anden dag, tager vi turen den vej ned. Jeg kunne jo ikke det hele på en dag

img_9608opt.jpg

img_9613opt.jpg
Ikke kun villaeer er imponerende. Denne ejendom er de bestemt også, og der er flere af dem. Denne ligger på Rakelsvej, og i mange år havde jeg fornøjelsen, at haven Gynækolog, der residerede der. Han er holdt op fornyeligt, hvorfor jeg nu skal til en ny

img_9614opt.jpgDet er bibelske pigenavne heromkring. Her Rebekkavej, hvor en veninde engang boede

img_9616opt.jpgDenne ejendom ligger på Ruthsvej, som leder til de to førnævnte

Det er lidt sjovt, sådan at køre rundt i de gader, hvor jeg har færdedes så meget. Alt det har mødte jeg på vej til dagens første visit hos mor på Hellerup Kirkegård. Det var dejligt at komme ud og snuse frisk luft, og få sol og vind i kinderne. Jeg er blevet vant til, at der ingen steder var at tage hen, men nu er der, og jeg skal være bedre til at gøre ting engang imellem. Men når man har begrænset med kræfter, og også skal nå det herhjemme, kan det godt knibe. Men min rundfart igår, er jeg mægtigt glad for, jeg tog.

2 thoughts on “Fotosafari i barndommens gader

Der er lukket for kommentarer.