Laks og nye kartofler 11 points

laks-med-nye-kartofler.jpg

Jeg er stadig overinspireret/motiveret (Gud hjælpe mig at holde ved!!!!), og jeg kan allerede mærke, at jeg har tabt mig. Skønt. Jeg har fået i underkanten af points faktisk, og alligevel ikke været ved at dø af sult. Det hedder 20 points pr. dag her, uden jeg har regnet på det nøjatigt, hvilket jeg selvfølgelig skal gøre. Idag var det så 21,5 ialt, men set i lyset af at det har ligget på mellem 17-19 siden onsdag, så kan jeg godt forsvare det.

Der var nye kartofler i køleskabet. Jeg elsker nye kartofler og reglen er, at man til et måltid kan spise frit af dem, pasta, ris og brød. Det koster points, men det ved man jo så. Her er hvad jeg har brugt på dagens opskrift:

Kartofler ad libitum

1 tsk. flydende margarine til stegning

104 g laks

33 g Lätta til “smør” sauce

Broccoli ad libitum

Esdragon, salt, peber og hvidløgspulver

Kartoflerne koges med skræl. Laksen steges i og krydres med krydderierne

Når laksen er stegt, og kartoflerne møre serveres der med Lätta’en hældt over kartoflerne.

2 thoughts on “Laks og nye kartofler 11 points

Der er lukket for kommentarer.