Så tager vi fat

img_9612opt.jpg

Jeg sidder her med kaffen og har spist morgenmaden. Nu skal der arbejdes, både her ved computeren og her i huset i det hele taget. Jeg tror, det bliver sådan lidt på skift, både for afvesklingens skyld, men også for mit hoveds. Jeg har supermange ting, jeg gerne vil have gjort, men som altid, skal jeg minde mig selv om, at tage en ting ad gangen. Jeg har det med at begynde på 20 ting, og så lige pludselig har jeg ikke fået udrettet noget.

Der må skrives en liste – God dag til dig derude, og mine anstrengelser, skulle gerne kunne følges her i nogen grad ihvertfald.

3 thoughts on “Så tager vi fat

  1. Pia – Jeg har ikke nået solen, men det gør jeg imorgen, såfremt den er der, og som du vil se af mine fotos, i høj grad igår også!!!

    Trine – Tak det har jeg, jeg har nået en masse. Håber også du har 🙂

Der er lukket for kommentarer.