Undtagelser

img_9622opt.jpg

img_9643opt.jpg

img_9623opt.jpg

img_9642opt.jpg

Jeg plejer at sige som Liselotte, at jeg ikke bryder mig om gule blomster” – altså lige indtil undtagelserne dukker op 😉
Disse dukkede op, på turen hos mor på Hellerup Kirkegaard.

I mit første hus, var der sået knaldrøde og skriggule tulipaner over det hele, og jeg ville have været så lykkelig, havde de haft en anden farve! I mit næste hus var det påskliljer. Og ikke bare et par hist og pist. Det var i vognladninger, de var over det hele!!! 😀 Så kan jeg lære det kan jeg! Nu kan jeg så selv vælge, når jeg vil have gult, eller hvad har vi.

3 thoughts on “Undtagelser

  1. Karin – Ja godt der er noget for enhver smag. Lige disse, synes jeg jo så også er flotte 😀 Tak for @};- – jeg gør mit bedste!! Det er dejligt, du nyder at læse med – det glæder mig!:x

  2. =d> Du kan altså bare det med foto. Og ikke kun af gule blomster, ser jeg jo efter en gennemgang på bloggen fra de sidste dage. Tak for hyggelig læsning og gode indslag. 😡

  3. Smag og behag er heldigvis forskellige. jeg er meget glad for gule blomster, og sikke flotte billeder du her har taget. \:d/ Flot-flot.

Der er lukket for kommentarer.