Jo, jeg sagde

img_9628opt.jpg

Det er rigtigt, at jeg igår sagde at der kom flere billeder fra min tur. Det gør der også, men det bliver ikke idag, kan jeg mærke. Jeg er dødsenstræt – og så har jeg endda sovet en lur lige før. Nu vil jeg slæbe mig i kælderen efter nogen bøger og så vil jeg have noget aftensmad. Og så skal der vist bare hygges på sofaen, indtil jeg skal i seng. Det skal jeg nemlig kl. 21 idag,for jeg skal op og ride imorgen kl. 6. – Altså ride kl. 6!!! D.v.s. at jeg jo skal op og derned først! Så hvis jeg skal nå og få lidt søvn også, så hedder det tidligt i seng. Det gør ikke spor. Der er dejligt i Dyrehaven på den tid. Så tager jeg tidligt hjem, og hviler mig og ordner her, så der er lidt kræfter igen…

4 thoughts on “Jo, jeg sagde

  1. Søren – Du kan tro, jeg nød rideturen. At jeg nu er så øm, at jeg dårligt kan gå, er så noget andet 😀 Det er det værd!!

    Du kan tro, jeg kender Sportsrideklubben. Da vi i min barndom flyttede herud fra Herlev i sin tid, var det der, jeg begyndte at ride, og senere havde hest. Så det må man sige, at jeg gør. I 1985 slog jeg mig på Galophestene, og er hængt ved dem lige siden. Grunden til det blev nok lagt, fordi min første hest netop var Engelsk Fuldblod.

  2. En tidlig morgen ridetur, og så i Dyrehaven, det lyder ikke så tosset 🙂
    Bare det var mig.
    Rigtig god aften og god tur i morgen tidlig.

Der er lukket for kommentarer.