Jeg ved ikke lige….

img_9730opt.jpg

img_9728opt.jpg

img_9729opt.jpg

Om det er rideturen, der har taget på mig, eller det faktum at jeg var oppe midt i nat, der gør sig gældende. Hvorom alting er, er jeg fuldstændig smadret. Jeg har sovet nogen timer, da jeg kom hjem og nu sidder jeg her og fifler med de fotos, jeg lovede jer af de fine….ja det er en overraskelse til lige om lidt.

En anden ting, der undre mig er mit internet p.t. Det er on/of, som viden blæser, selvom der er masser af signal på netværket, men indimellem er det også ad hulen til? Jeg må vist hellere ringe TDC fredag, hvor jeg skal være her hele dagen og lade op til lørdag, hvor der jo igen er løb. Jeg har jo aldrig haft trådløst før, så jeg fatter nada af det, og på den bærbare virker det. Jeg gad vide, om det er min Netgear trådløse ting til den stationære, der er ved at ryge igen?

Nu vil jeg ordne de fotos og indlæg færdig. Det har jeg en time til, før der kommer noget, jeg gerne vil se på TV. Det var planen, at også noget persienne og reol skulle i svingninger idag, men det er der ikke energi til, det kan jeg godt mærke. Og imorgen skal jeg i stalden igen, omend heldigvis ikke så tidligt. Men vi havde en superdejlig tur.

Foto er bærene på Efeu, som de tager sig ud nu på en, jeg mødte på min tur i lørdags.