Kontraster

img_9726opt.jpg
En rødstensejendom af den slags, jeg holder allermest af

img_9685opt.jpg

img_9686opt.jpg
De ovenstående to ejendomme, ligger lige overfor hinanden, og er i høj grad kontraster. Det første er nogen moderne ejendomme, som ikke har så forfærdelig mange år på bagen. De er sikkert lækre indeni, men kønne udefra er de altså ikke. Lokalplanen for byggeriet kan ses her. Den nedenfor ligger lige overfor, og er det stik modsatte. En meget spændende herskabelig ejendom, som pirrer min nysgerrighed. Hvorfor kan man ikke bygge sådan noget smukt noget mere. Man kan vel også, men det gøres ikke. Jeg synes generelt moderne byggeri er trist og goldt. Jeg ved ihvertfald godt, hvor jeg helst ville bo. Faktisk tænkte jeg på, at den ejendom jeg bor i faktisk er bygget lige før krigen, og de første der flyttede ind her jo oplevede den.

Det samme gør sig glædende for de to ejendomme nedenfor, som også ligger lige overfor hinanden. Alle var nogen jeg stødte på på vej hjem fra Mindelunden.

img_9731opt.jpg

img_9732opt.jpg

4 thoughts on “Kontraster

  1. Anita – Jeg er med 😀 Det værste er, at det kun er en brøkdel jo af, hvad der er af fantastiske huse herude. Men jeg skal vise dig flere med tiden. Der er en bestemt vej her i nærheden, hvor de ligger som perler på en snor. Det gør de mange steder, men de her er villaer i samme stil og alle hvide. Helt vildt flotte er de.

    Jeg er også spændt på, om det bliver, så jeg kan se ind til “vores” lyserøde ruin igen!! 🙂

  2. Damn, det er flotte huse (det øverste og det nederste)!

    Jeg ville eeelsker at bo dér, ligesom jeg ville elske at bo i en ældre rønne med charmerende frugttræer 🙂

Der er lukket for kommentarer.