Til gengæld ved jeg…

girl_on_scaleopt.gifAt jeg er ovenud tilfreds med at have tabt 2 kilo på en uge!!! Jeg kunne mærke, at der virkelig var sket noget. Det er godt, for det giver endnu mere blod på tanden “so to speak”, så den får en skalle mere, og så skal det jo nok blive til noget. Bare rolig, jeg er godt klar over, at det ikke nødvendigvis bliver ved at gå lige så stærkt og godt, men sålænge det går den rigtige vej, så er jeg fint tilfreds.

Bare rolig, jeg har ikke tænkt, at jeg hver uge vil indvie jer i X-antal gram/kilo, jeg har tabt, det kunne gå hen og blive træls. Fra nu af regner jeg med, at bekendtgøre sådan “pænt runde tal” her, og måske en generel udtalelse om, hvordan det går. Men jeg synes godt, jeg kan være meget tilfreds med min start 🙂

4 thoughts on “Til gengæld ved jeg…

  1. Bente – Tak skal du have. Jeg er også rigtig godt tilfreds. Vi skal nemlig nok klare den. Også held og lykke til dig, og skriv meget gerne igen. Enten her el. her.

  2. Tillykke med den fine start. Jeg er også selv lige startet hos WW og har tabt 3 kg på 14 dage, så jeg er også fuld af fortrøstning. Vi skal nok klare det. Held og lykke fremover.

Der er lukket for kommentarer.