Daychan søn af Daylami

img_7967opt.jpg
Dayschan her med Lena, en af de første rigtige solskinsdage i februar

Jeg har før nævnt bogen med heste af Yann Arthus Bertrand, og andre har også nævnt ham. At det er fantastiske bøger/fotos, kan der ikke diskuteres meget om, men det sjove kommer så nu. Det viser sig, at en af mange smukke heste i bogen, faktisk er far til en af vores smukke heste i stalden. Han har ikke haft noget navn før, men det har han nu. Jeg er dog ikke helt 100% på stavemåde, men Dayschan hedder han og er ud af Daylami, som er i Yann Arthus Bertrand’s bog – han ses her nedenfor, den smukke fader.

daylami.jpg
Daylami v/Doyon-Daltwa, 9 år gammel hingst. Den eneste hest, der har vundet 7 væddeløb i gruppe 1 – Foto: Yann Arthus Bertrand

1 thought on “Daychan søn af Daylami

  1. DAYCHAN staves sådan her! Det gør det fordi, han har DAY – fra sin far – Daylami og Chan fra sin mor Chania! 😉 Det fandt jeg ud af idag, og nu er det rettet 😀

Der er lukket for kommentarer.