En sød tanke på mors dag

img_9799opt.jpg

Min søde gamle far, tænker altid på mig! Her på mors dag synes han, at jeg skulle have denne farvestrålende buket roser. Det var da vildt sødt af ham! Jeg bliver altid glad for blomster, men endnu mere for tanken bag. Tankerne gik selvfølgelig i vores snak idag til vores elskede hustru og mor, som ikke er her mere. Far havde været dernede på kirkegården og jeg var som vides forleden.

3 thoughts on “En sød tanke på mors dag

 1. Michael – Jeg var ikke klar over, at det lige var søndag. Nu hvor jeg ikke har min mor længere, så hæfter jeg mig jo ikke så meget ved, hvornår selve dagen er. Selvom jeg faktisk plejer at sende en hilsen til de af mine veninder, der er mødre – så det kan jeg så nå endnu. Men god ide, at du finder en blomsterhandel til en buket til din mor.

  Catarina – Det er det nemlig, jeg elsker det. Og far har sikkert givet dem der, fordi han var klar over, at vi ikke sås i weekenden. Jeg var på farten igår og han er idag 😉

 2. Flotte roser, det er altid dejligt at få blomster. 😉

  m-alo
  Nej der er først idag søndag det er morsdag, men det gør jo ikke noget at få dem på forskud. 😀

 3. Jeg troede ellers først det var Mors Dag søndag?
  Har jeg nu misset dagen så min mor er sur på mig?
  Hmmm, jeg må vist hellere finde en blomsterhandel.

Der er lukket for kommentarer.