Med god grund

img_9792opt.jpg

img_9804opt.jpg

img_9789opt.jpg

img_9803opt.jpgIdag er der god grund til at være træt. Jeg har knoklet idag. Tøj er lagt på plads, mapper taget ned fra skabet og sat i reoler. De sidste CD/film-reoler, er blevet skruet fast og indhold puttet i. En anden hylde er sat op, og en persienne sat op. Derudover er der hentet bøger i kælderen og jeg har fået bilen fra far også.

Eneste pause blev tilbragt på altanen med den bærbare og et stort glas saftevand. Jeg fik lige en sludder med en gammel bekendt, som jeg lige igår stødte på på Facebook. Han accpepterede en venneinviation, som var meget gammel. Så det var hyggeligt.

Jeg har det til gengæld underligt. Jeg har nøset hele aftenen og føler mig underlig. Fryser og sveder og så er der jo hovedpinen, men den startede allerede imorges, men at sige at den er blevet bedcre, ville være en stor løgn. Fingers crossed er det bare allergi, men det plejer nu ikke at føles sådan her. fingers crossed at jeg ikke er ved at tilrage mig et el. andet.

Foreløbig vil jeg ønske jer en god Pinse, og nyde den kop te, jeg lige har lavet. Er godt nok brugt op nu…