Oh som jeg glæder mig…

jakob-februar-2008opt.jpgJakob og jeg har været venner i mange, mange år – 22 år sådan næsten. Vi har oplevet mange ting, og været meget igennem, som kun meget nære venner opnår det. Dermed også både godt og skidt, som livet nu er. I 2003 rejste han til Østen, og efterlod mig her. Fair nok, men jeg var knust, da han rejste for han betyder utroligt meget for mig. I en periode mistede vi så kontakten, men den blev genoptaget sidste år, og jeg er sjældent blevet så glad for noget.

Der er sket meget for os begge. Han er flyttet flere gange under sit ophold derude, og jeg er flyttet hjem igen til Charlottenlund. Jeg har ikke set ham, siden han rejste, og nu er han på vej hjem. “Kun” på ferie, men jeg får ham og se, og jeg glæder mig sådan … Helt nøjagtigt, hvornår han lander her vides ikke, da han også skulle ordne arbejdsmæssige ting i andre lande undervejs. Men det bliver så godt at se ham! Foto er fra februar i år, og er af gode grunde ikke taget af mig, men af Jakob’s kollega. Synes det er så godt!

1 thought on “Oh som jeg glæder mig…

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Der nydes og klar besked

Der er lukket for kommentarer.