Som altid dejligt

img_9867opt.jpg

img_9889opt.jpg

Det har været en dejlig dag. Først i stalden, hvor jeg nussede lidt om Fine Dandy. Det synes, jeg han trængte til. Han er frisk, og lidt på dubberne, for han har ikke lavet så meget på det seneste, efter han fik “kappet kuglerne”. Derudover går der lidt inden hormonerne er ude af kroppen, så man skal lige sådan…. Men det gik fint. Og han kan faktisk godt lide at blive nusset.

Finish blev selvfølgelig striglet og nusset, og så skulle han ud. Han var ikke kommet tilbage, da jeg gik. Normalt bliver jeg, og ordner ham, når han kommer hjem igen, men ikke idag. Jeg ville gerne hjem og nå lidt her inden jeg skulle afsted. Og jeg fik hængt den sidste persienne op. Det er blevet så fint. Men mig, skruer og boremaskiner bliver aldrig gode venner, og en erfaren udi de ting, kunne have gjort det 10 gange så hurtigt, det er jeg klar over. Men nu er der altså kun mig til det.

Solen skinnede fra en skyfri, der var øl, sang og musik i rigelige mængder på Irish Day på banen. Og som vi hyggede os. Jeg talte med så mange mennesker. Det gør jeg altid, men da især i sådan et vejr. Sidst stod det ned i stænger, så er det knap så hyggeligt. Har også taget mange billeder, men det bliver ikke nu, for jeg er dælme træt nu. Så må vi se, hvornår jeg orker! Helbredet var åbenbart “bare” allergien, der gik i selvsving, og jeg havde også glemt den ene dosis af min næsespray. Så det er åbenbart nok. Vi talte om det i stalden, og mange af pigerne oplever også gener.

Det eneste skår i glæden var to “klaphatte”, der kom op og slås. Ikke at jeg så det, men vi hørte braget da den ene røg gennem en glasrude!!! Til genæld fik ordensmagtens repræsentant, der udspurgte mine venner, mit mundvand til at løbe og blodtrykket til at stige – fy for hulen han var “en steg”, så lidt godt kom der da ud af det 😉 Foreløbig god aften til jer derude!