Alfie i prøveløb

img_9805opt.jpg

img_9806opt.jpg

img_9807opt.jpg

Igår var det Alfie’s (v/Richard of York – Amalia) første tur på banen sådan lidt for alvor. Han skulle godkendes i Prøveløb. Ovenfor ses han i Padocken før løbet, og nedenfor på vej i mål, hvor han sluttede 3 og alle blev godkendt. Alfie havde hygget sig med det hele, og var ifølge Susie i mere end godt humør, da de skulle hjemover 😉 Så det var jo som det skal være. Næste gang er det alvor, men hvornår det bliver vides ikke. Men nu er han ihvertfald klar.

Det er helt utrolig sjovt at se de her unge heste, som man har fulgt, siden de kom ind som uldtotter, komme på banen for første gang og ligne rigtige galopheste. Det har de selvfølgelig gjort et stykke tid, men stadig er det jo alle impliceredes hjerteblod og hårde arbejde, der er lagt i. Derfor er sådan en dag, en stor dag for opdrætter, træner, ejer, jockey og alle os andre, som har fulgt dem. Selvfølgelig bliver det kun endnu størrer første gang, de starter rigtigt!

img_9809opt.jpg

img_9810opt.jpg
Opløbet i Alfie’s prøveløb. Øverst hele feltet: Martin Rodriguez på Clauses Polly, Jacob Johansen på Reventon, Manuel Santos på John Balliol, Cathrine Weilby på Alfie, Marc Stott på It’s My Chief og Luis Santos på Benneweis og nedenfor er Alfie på vej til at overhale Manuel Santos på John Balliol

img_9813opt.jpg
Susie og Alfie gør klar til at gå hjem

1 thought on “Alfie i prøveløb

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Prøveløb 25. maj 2008

Der er lukket for kommentarer.