IKEA og persiennerne

img_0048opt.jpg

Ovenfor ses de ellers så fine persienner fra IKEA, hængt op. Og jeg er glad for dem intet om det, og ikke mindst stolt over at jeg selv har hængt dem op. Men her til morgen opdagede jeg en fejl på dem, som man ikke kan opdage før skidtet er hængt op. En af lamellerne er buet, således, at hvor der burde være “tæt” er en sprække, når persiennen er helt lukket. Ikke en megastor en, men den er der, og den sidder selvfølgelig midt i det hele. Det er en af de mindre fejl ganske sikkert, og ikke en med monsterstor betydning og ved tanken om det “Gedemarked” jeg skal i gennem for at bytte, så tror jeg simpelthen ikke, jeg orker. Men nu tænker jeg lige over det. Jeg har fiflet lidt med det siden, og nu er det faktisk ikke så slemt som på fotoet. Jeg skal have de samme persienner i stuen regner jeg med, såfremt det kan lade sig gøre at skære lidt af bredden. Jeg ved, hvem jeg skal spørge,for ved han det ikke, så er der ingen, der gør. Og han plejer ovenikøbet at være supersød til at hjælpe!