Søndagens klodsmajor

Jeg er dagens klodsmajor. Det er helt sikkert. Først lykkedes det mig, at smadre en af de fine Jumobkopper, jeg i sin tid købte i Lyngby Storcenter. De var fra Søstrene Greene, og havde således ikke kostet en formue – langt fra, men for hulen, jeg bliver da så irriteret på mig selv. Måske jeg kan få en ny, men sidst jeg var der, var alt fra Olivenstellet borte. Jeg skulle have fulgt min ituition og købt et par stykker ekstra til at slå i stykker af. Nå, sket er sket. Ikke nok med det så senere, væltede jeg en urtepotteskjuler på gulvet. En af dem med mine orkideer i. Heller ikke en dyr sag, men også en, jeg var glad for. 2 ting på en dag. Argh!!! Jeg skal vist bare blive siddende her i stolen og ikke foretage mig meget. Jo jeg skal, jeg har en trillion billeder, der skal ordnes, udover den der støvsuger, der endnu ikke er blevet svunget noget særligt. Måske jeg slet ikke gider idag – ikke ret meget ihvertfald. Noget tyder på det.

Jeg har lige været lidt ude på altanen, solen er gennemgribende varm og brændende, så jeg er trukket ind igen. Dagen er jo blevet noget kort p.g.a. sen opstigning, og nu er det allerede tid til at tænke på noget spisligt.

1 thought on “Søndagens klodsmajor

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Efterlysning: Olivenstel fra søstrene Grenes

Der er lukket for kommentarer.