Rullegardin – endnu en sejr

img_0071opt.jpg

Nogen synes måske, det ikke er noget særligt – og det skal de så have lov til. Men jeg har altså aldrig hængt både persienner og nu også et rullegardin i køkkenet op – og det endda uden at komme galt afsted eller til skade på nogen som helst måde 😀 Så jeg vil sgu have lov at være stolt af mig selv.

Med det rette værktøj – i dette tilfælde en lånt boremaskine – masser af bor og en skruetrækker med ufattelige mængder dimser til, så er det hele gået som en leg – sådan da. Det sværeste var egentlig at få de gamle skruer ud. Det gav sved på panden. Gad vide, hvad jeg skal kaste mig over næstefter 😉

I første omgang noget aftensmad og et bad. Det er hårdt tiltrængt, for jeg har suset rundt og ordnet her, siden jeg kom hjem fra stalden. Der er også beretninger fra, men det får så lige vente lidt. Måske endda til imorgen. Det skal være rart og hyggeligt! Ihvertfald vil jeg ønske jer en dejlig aften!