Klappet og klart

img_9753opt.jpg

Pyh, jeg nåede næsten det hele. Jeg er gået lidt på compromis, men ikke noget, der ikke kan fixes senere. Jeg har fået ringet til IKEA om persiennen, og den kommer de og bytter den 20 – dagen før, jeg skal opereres, så det er perfekt. Ingen problemer overhovedet i det. Dejligt.

Så kom jeg fjols jo i tanke om, at billetten, jeg havde købt, jo kun var fra lufthavnen og op, fordi jeg ellers har mit togkort. Der er bare det ved det, at der er “spærretid” på, og jeg ikke må køre på kortet på bestemte tider. Og det er selvfølgelig nøjagtig der, jeg skal afsted. Altså måtte jeg – med toget – over og bytte den her billet, så den gælder hele vejen. Godt så!!! Jeg skulle også lige have en værtindegave og smøger til min veninde (hun havde spurgt, om jeg ville købe med til hende). Det har jeg så også gjort. Og jeg er løbet tør for næsesprayen, der gør at jeg kan trække vejret, så den skulle jeg også have bjerget. Så efter togturen tilbage, gik det på cyklen ned til apoteket efter den. Derefter lige et smut over til Fakta efter lidt drikkelse til imorgen. Så langt så godt.

Vel hjemme igen, har jeg grundstøvsuget hele huset, som i den grad trængte. Mildt sagt, her lignede noget, der var løgn. Men jeg har altså ikke gidet at gøre så meget, mens jeg gik og roede. Nu er er faktisk ret så flot. Far var iøvrigt lige med oppe og se reoler og ting idag. Han synes, det var vældig flot. Han var vild med persiennerne også, og det er jeg faktisk også – og da især til den pris. Så snarest muligt skal jeg ud og have til stuen også. Det glæder jeg mig til. Det eneste, der nu mangler, er de sidste bøger op fra kælderen og så finde ud af, om de evt. skal omarrangeres lidt. Først og fremmest gjaldt det om at få dem smidt ind i den. Dernæst skal jeg tage stilling til de der vægreoler, og så kan jeg begynde på malerier, billeder, og lamper også. Det med loftlamperne er jeg nu ikke tryg ved, men jeg må jo prøve og ellers må jeg råbe på min venindes mand på et tidspunkt. Men jo, jeg synes det bliver godt. Jeg trives ihvertfald med det, og det er jo det vigtigste. Lige nu vil jeg svinge vandkanden, så mine blomster ikke tørster og så kunne det være, jeg også samtidig skulle se Sporløs. De par småting, jeg skal have med smider jeg ned i min lille kuffert på hjul imorgen. Kan I nu have det godt sålænge…