Telefoner og iste

img_9747opt.jpg

Jeg har drukket kaffen, og den var god. Men at få mig rigtig vågen, har den nu ikke formået desværre. Jeg er træt, meget træt. Det er ikke så godt, for jeg har en del praktiske ting, der skal gøres her idag.

Jeg har lige været på telefonen med IKEA, om min persienne, der buer. Jeg vil altså have, det er iorden. Nu venter jeg, hun ringer mig tilbage omkring, hvad vi så gør ved det.

Så skal jeg lige en tur ned til byen, og så skal bilen returneres til far, og så skal jeg ikke mindst have gjort rent her. Der er også flere indlæg her, der venter på at blive skrevet, og det vil jeg så gøre lidt af, mens jeg venter på IKEA-damen ringer til mig og imens svælges der iste. Jeg laver 2 store kander med stærk te, hver morgen, og så fyldes der sødemiddel og citron på efter behov og is selvfølgelig. Det er en dejlig drik synes jeg.

Og så skal der pakkes, for imorgen skal jeg på en lille miniferie/udflugt til torsdag, og besøge min veninde, der residerer i det svenske. Det glæder jeg mig lidt til, for jeg har aldrig været deroppe og besøge dem før. Det giver jo så belæg for en masse billeder – hm! Suk! Jeg må vist til at lære begrænsningens svære kunst 😉