172 fotos senere

img_0217opt.jpg

Jeg er tilbage fra det svenske – og som skrevet, har jeg fået taget en masse dejlige billeder. Jeg vil snarest uploade og skrive lidt om turen her, så I kan se, hvorfor jeg godt gad en lille hytte deroppe i det svenske – som sommerhus 😉 Dejligt er der.

Det her foto er taget for enden af min venners have. De har en fantastisk udsigt, som der også kommer flere fotos fra. Lige nu er jeg BRUGT OP, fuldstændig! Jeg kender en, der triller i seng tidligt! Så svar og mere senere!

4 thoughts on “172 fotos senere

  1. Leif – Tusind tak!!! 🙂

    Birgitte – Jeg skal gøre, hvad jeg kan, men der er godt nok meget, men jeg må tage lidt af det, og så henvise til Flickr, hvor alle billederne ligger.

    Poul – Velkommen til. Ja, der kommer mere her og en henvisning til Flickr også 😉

  2. Haha, ja den fornemmelse kender jeg godt. Håber vi ser mere til billederne inde på Flickr. 🙂

    /Poul

Der er lukket for kommentarer.