Blodbøgen

img_0233opt.jpg

img_0230opt.jpg

Den mødte vi igår, da vi inden frokosten, fandt på at gå en lille tur og samle lidt appetit og få lidt motion. Det var rundt hjørnet fra, hvor Janne bor og det første jeg tænkte på, udover, at den var usædvanlig smuk, var Ella’s Blodbøg, som hun også taler meget om. Den her kan vist konkurrere, tror jeg. Jeg kan ikke komme igennem til Ella’s site p.t., så jeg kan ikke linke til hendes blodbøg, men så bliver det “bare” til hende 😉 Den synes jeg lige, I kunne få her til morgen, inden jeg nu drager ned i stalden. Jeg er træt som 10 alderdomhjem, men så tager jeg det bare stille idag!

3 thoughts on “Blodbøgen

  1. Catarina – Du ved overdrivelse fremmer forståelsen 😉 – Ja jeg synes, det er en fantastisk flot blodbøg.

    Helle – Det er et område her hvor jeg bor, med mange store træer heldigvis, men der kunne godt være flere af blodbøgen, uden problemer efter min mening.

  2. Jeg tror nu ikke, at alle på et eller 10 alderdomshjem er trætte 😀

    Ellers en flot blodbøg som vi også har rigtig mange af.

Der er lukket for kommentarer.