Fine and Dandy

img_0246opt.jpg
Cathrine Weilby på Fine Dandy, da de kom hjem idag

Som det ses var alting virkelig “fine and dandy” idag. Solen skinnede, og jeg hyggede mig med at pudse lidt trenser og en enkelt saddel. Selvfølgelig blev “ham det røde apparat” også poleret efter alle kunstens regler. Det er altså kun få dage, jeg har undværet ham, men nej hvor er det godt at se ham igen. Og han var også glad for at se mig. Det er næsten det bedste. Ham og Maria, havde været på eventyr mens jeg var væk, og det fortalte hun mig om. Og Finish havde været helt fantastisk. Som om det kunne overraske 😉

På fotoet ses Cathrine på Fine Dandy, som er det rene dydsmønster efter han fik klippet kuglerne her for nogen uger siden. Det hjalp så ganske gevaldigt, så også på den måde er alt “fine and dandy”. Med andre ord, endnu en dejlig dag i stalden. Imorgen er der endnu en og så er der løbsheste og løb også. Spændende!