Nye drenge i “Stald Krypton”

img_9764opt.jpg
Juan Pinto på Supermann – Juan har vundet de 2 løb på ham i Ã…rhus

img_9769__susieraopt.jpgSusie Glennie på Royal Award

img_9761opt.jpg
De to herrer sammen

Vi har fået to nye beboere i stalden. Den ene er “en genganger” i form af Royal Award, der er en brun vallak v/Academy Award – Tenfore, som nu endelig har fået et blivende navn og så en helt ny dreng fra det jydske – Superman – en brun vallak v/Palatal – Skee The Feen (også mor til Hovmand og Lights out). Med Superman under vores tag, har vi nu både Lois Lane og Superman – og det er lige før, vi skal omdøbes til Stald Krypton 😉

Iøvrigt var det idag Superman, der skulle udsættes for først Dyrlæge Poul Hjorth’s sprøjte, og dernæst Hestetandlægen Johnnys kyndige hænder. Jeg kan så meddele, at når den flotte Superman ser en spøjte, så er der ikke meget supermand over ham 😉 Han døde næsten af skræk, men det gik, og han fik sin bedøvelse, så vi kunne kigge tænder. Jeg holdt ham for Johnny. I samme omgang rykkede jeg hans man lige, og klippede ham i nakken og hans øren. Så er det gjort, og ingen grund til at evt. skulle slås med ham om det ellers, når jeg nu kunne gøre det “i smug”. Han var en træt dreng ovenpå den omgang, men han er skam sig selv igen nu og kan spise sin aftensmad.