Pest eller kolera

img_0258opt.jpg

Sådan føles det lidt! Det med tiden, at nå det hele. På den ene side elsker jeg jo, at tage fotos, og også at ordne og putte på bloggen. Problemet er tiden og et hoved, der absolut ikke kan holde til det i de mængder, det er “påkrævet”. Lige nu har jeg næsten 200 fotos fra Sverigesturen. De er næsten alle nu uploadet til Flickr, og I kommer til at se de fleste der, men stadig skal jeg jo også skrive lidt her.

Det kommer, men i skrivende stund ved jeg simpelthen ikke hvornår. For jeg “kom jo til” også at tage et par fotos på vej hjem, og så var der lige (der er iøvrigt også en god stak endnu) “et par” hestebilleder, jeg var bagud med, og …..det er en kamp, jeg ikke kan vinde, medmindre jeg lader være at fotograferer. Og det ville jo være synd, når de skønneste motiver er lige nu. Det må altså bare blive i det tempo jeg kan klare det, og sådan er det. At det så er lidt bagud, det er der ikke at gøre ved. Nu ville jeg så sidde og ordne lidt nu, men ifølge mit hoved, så er “dagens ration” brugt, og sådan er et altså. Så nu vil jeg lukke ned, og slappe af med fjernsynet indtil jeg skal i seng, for morgendagen bliver god, men også lang! Foreløbig rigtig god weekend derude!

2 thoughts on “Pest eller kolera

  1. Therese – 😮 Nej, det er jo netop det! De skal jo heller ikke på allesammen for det første. Det der er i det, er at selvom de ikke skal på bloggen, så skal de uploades og nogen skal redigeres først og det tager også tid.

    Intet er jo påkrævet (også derfor det er i sitationstegn), men jeg vil jo gerne have tingene på til tiden. Er helt klar over, at det er mine egne krav til mig selv, der er for store. Så det er også en dundertale til mig selv om, at “spise brød til” :-“

  2. Hm, forstår nu ikke hvad der “påkræver” det. Kan ikke se hvorfor man skal ha dårlig samvittighed over ikke at kunne smække 200 billeder på bloggen på en dag 🙂 Når de kommer lidt ad gangen, med en god historie, er det måske også nemmere for en læser at følge med 🙂

Der er lukket for kommentarer.