Tycho Brahe bliv væk – Breeders Trial dag!

img_0298opt.jpg
Sara Slot på Airboss på vej til vindercirklen efter sejren, som hun fik inden sit uheld

Vi talte om idag, hvorfor dage, hvor alt går galt hedder Tycho Brahe dage, og hvad den stakkels mand har gjort, siden det hedder sådan. Det må undersøges.

Men bortset fra det, har det været sådan en i løbsmæssig forstand. En hest (vores Good Girl) kom tilbage med næseblod, og den 2. plads hun fik, var pludselig ikke glædelig mere. 2 jockeys kom til skade. Den ene troet okay i føste omgang og måtte så køres afsted babubabu, men meldtes ved bevidsthed, men skulle undersøges nærmere. Senere falder Sara Slot uheldigt og så vidt meldes, har hun fået sin skulder ud af led. Men uanset gjorde det hende jo ukampdygtig resten af dagen, og med de regler og tilstande der hersker på sundhedsområdet, betød alt det her, at der var lang venten på ambulancer. Den skulle komme tilbage igen, før vi kunne fortsætte dagen.

Vejret var faktisk ret så koldt, så det og stå og vente var ikke nogen behagelig sag! Så alt i alt, var det faktisk en ret så dårlig dag. Så på et tidspunkt kommer der mere, men lige nu, er jeg træt og kold og sulten, så mere senere….. For der var da lyspunkter, som Sara’s sejr på Airboss, William’s 2. plads og så vandt Juan sandelig også et løb og Cathrine sluttede sin dag med en 2. plads. Så helt skidt var det ikke, oveni at Maria aflagde sin licensprøve på smukkeste vis også! Tillykke med den også!

3 thoughts on “Tycho Brahe bliv væk – Breeders Trial dag!

  1. Hej! Det er til en skole opgave, & jeg ved virkelig ikke hvad Tychobrahedag er!! Kan du/i hjælpe mig? xD

    /Eleven, som har brug foor hjælp..

Der er lukket for kommentarer.