Godt på vej

img_0160opt.jpg

Nu er jeg godt på vej med at ordne fotos fra Sverigesturen, så nu er der også snart masser af tid til at skrive om det. På onsdag skal jeg skæres i fingeren, og således kan jeg ikke komme i stalden et godt stykke tid. Kun for et kort visit ihvertfald. Og så er der jo mere tid til det her.

Nu vil jeg tro, jeg er sådan ca. halvvejs med billederne fra Sverige, så det lysner. Reolerne er faktisk også svenske, nu vi er ved det, og dem har jeg skruet bedre fast idag. Den ene hældede faretruende udad, til trods for, at jeg synes, jeg havde skruet den fast med de dertil indrettede beslag. Det havde jeg, men det var gået løs!!! Boremaskinen kom i svingninger og længere skruer blev monteret. Minus ved det her er, at nu passer den ikke op mod CD’reolen, og det havde jeg ikke kigget efter, for jeg var så fokuseret på at skidtet ikke måtte kunne vælte. Jeg orker ikke mere lige nu.

Imorgen står den på stalden, og så er det om at nyde ham Finish så meget jeg kan her de sidste 2 dage. Nu vil jeg gå ind og nyde min sofa 😉