Træthedstømmermænd

img_0108opt.jpg

Jeg er træt, træt! Det var en meget, meget lang og begivenhedsrig dag igår. Det kan mærkes idag. Jeg har siddet og ordnet fotos. Både uploadet og ikke mindst ryddet op, så jeg har bedre overblik over tingene. Der er mange fotos at holde styr på, og så er det nødvendigt. Nu er det bedre, så det er godt.

Morgenen bragte en tur til bageren efter “det gode rugbrød” fra bageren, som jeg ikke har fået længe og så lidt mælk. Nu kunne det være, jeg skulle få lidt frokost og en lur, for jeg er lige til at “pakke sammen”. Senere skal der hentes bøger i kælderen og skrives Sverigesindlæg her, udover indlæg fra igår….hvordan er det nu, en ting ad gangen? En lur! God søndag til jer! Syrenerne er fra netop Sverigesturen 😉

1 thought on “Træthedstømmermænd

Der er lukket for kommentarer.