Nostalgi og velkommen til DK Jakob!

Igår “faldt jeg over en af udsendelserne i rækken “Husker du?“, og det handlede om, da Heavy Metal kom til DK. Det var ret sjovt at se, og det af flere grunde. Først og fremmest fordi det jo er “min ungdom”, men også fordi, Heavy Metal og puddelhundehår i den grad minder mig om Jakob. Er der noget, ham og jeg har hørt i stimer af, så er det det. Han lærte mig at kunne lide Heavy Metal.

Jeg er stadig ikke med på det vildeste, men i forhold til, hvor jeg startede, så er jeg “ret vild nu” og mine veninder kan sjældent lide, når jeg sætter noget af det på. En af de grupper jeg faktisk var HELT solgt med, var netop Pretty Maids, som udsendelsen igår handlede meget om. Jeg synes stadig de er hamrende gode. Nu kan du jo se, hvad du synes.

De her sange, kan samtidig være et VELKOMMEN til Jakob, han er nemlig landet på dansk jord idag, og skal have lidt ferie. Jeg behøver ikke sige, jeg glæder mig til at se ham, tror jeg! Og så skal der vist noget Pretty Maids på ønskesedlen 😉 – Bare for en ordens skyld til dem, der ikke ved det – Pretty Maids er danske!

2 numre mere på DR – et med Skagerack og et med Pretty Maids – Vil du høre FEDE Guitarharmonier, så skal du ihvertfald høre nummeret “Back to Back” med Pretty Maids, som bare kører!!!