Tjah, tagged igen ;-)

img_0102opt.jpg

Marianne har tagget mig! Det er helt okay. Jeg har brug for fokus på den her bog – Harry Potter og Dødsregalierne, som det uvist af hvilken grund har har taget mig måneder, at kommer næsten halvvejs igennem. Godt nok har den 656 sider, men det ligner mig slet ikke, og slet ikke, når vi taler om Harry Potter, som jeg ellers har set meget frem til at læse. Jeg havde en overgang problemer med mine øjne, og fik justeret linserne, og det tror jeg kan tilskrives noget af problemet. Nu kan det være, jeg skal se og få læst færdig!! Hm! Here goes:

1. Pick up the nearest book.
2. Open on page 123.
3. Find the fifth sentence.
4. Post the next three sentences.
5. Tag five people, and acknowledge who tagged you.

Harry, Hermione og Ron er til Bryllup, hos sidstnævntes bror, og de får et “lidt mere spændende” bryllup end beregnet, her er vi lige kommet til brylluppet og Ron’s bror siger:

Side 123: Okay – nu går det løs, så tag jer sammen. Der kommer de se! Skikkelser klædt i festlige farver dukkede op en efter en ud af den tomme luft ude på den anden side af Vindelhusets gård.

Som sagt er bogen helt fantastisk, hvis man kan lide Harry. Og jeg er vild med dem – også så meget desto større er mysteriet om, hvorfor jeg har mistet læselysten.

Jeg skal give den videre til 5 personer: Marianne, Leif, Tina, Catarina og Madame!

2 thoughts on “Tjah, tagged igen ;-)

  1. Pingback: Jeg er blevet tagget :o) « Verdenen Omkring Mig

  2. Jeg har hørt flere, der er helt forslugne i Potter. Jeg har ikke læst en eneste af bøgerne eller set filmene….. måske man skulle??

Der er lukket for kommentarer.