Dejlig dag, dagen før dagen

img_0170opt.jpg

Jeg hygger mig, og nusser med “Svenskerier” og forsinkede Galopindlæg. Det må komme, som det kan – jeg gider ikke stresse. Vejret er lidt af en plage p.t. Jeg fryser med anstand og kan ikke tænde for varmen. Jeg må have en af de her varmeblæsere el. noget, til dage som denne. Uldne sweatre og hvad har vi, her i midten af maj! Hm! Dagen før, er dagen før jeg skal opereres i min højre langfinger.

Til morgen har jeg fået ryddet en masse op, taget en opvask, og hængt en klokkestreng op, så helt uden evner har jeg da ikke været idag. Jeg skal stadig have lavet 4 liter suppe, støvsuge, vaske gulv og vande blomster. Men først skal jeg hvile mig lidt… håber din dag er god derude.

5 thoughts on “Dejlig dag, dagen før dagen

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Det er overstået

  2. Anita – Det kan da også være, at jeg har brugt udtrykket forkert, men jeg p….frøs ihvertfald, men nu er det gået over 😀 Jeg tror faktisk, du har ret i dine betragtninger og nej, jeg behøver jo ikke gøre det med anstand her 😉

  3. Okay. Jeg troede egentlig det oprindeligt betød, at man fryser “med ynde”, så der ikke lægges mærke til det og det kunne jeg så ikke forstå, at du behøvede hjemme hos dig selv.

    Jeg så nemlig udtrykket blive brugt hos Ella igår og jeg tænkte med det samme på, at den sangerinde, som stod på scenen, iført det bare (næsten) ingenting, dælme godt nok måtte fryse i den danske kulde, men at hun nok bare gjorde det “på en pæn måde”, når nu Ella skrev, at hun frøs med anstand 😉

Der er lukket for kommentarer.