Svenskerier II

img_0072opt.jpg
Et af stoppene på vej ud var Københavns Lufthavn Kastrup. Dette var ifølge bedste overbevisning efter at have udskrevet en plan på Rejseplanen.dk.Det viste sig så, at være helt og aldeles forkert, og havde slet ikke været nødvendigt. Til gengæld kunne jeg jo så der gå op og få en kop kaffe på Starbucks, da jeg var i rigtig god tid. Men jeg havde altså kun behøvet et skift, og ikke to.

img_0075opt.jpg
Farvel Danmark – taget ud af toget. Som det ses, kunne jeg ikke have ønsket for bedre vejr.

img_0103opt.jpg

img_0104opt.jpg
Vel hjemme hos mine venner, kunne jeg nyde udsigten, som jeg slet ikke havde fantasi til at forestille mig på forhånd. Her ses den fra husets første sal, hvor køkkenet er og som er rummet med denne fantastiske udsigt

img_0095opt.jpg

img_0096opt.jpg
Her den samme udsigt, set fra jorden, dels den ene vej, og dels den anden. For enden af haven er der et stendige, som løber hele vejen hen med rækken af huse. Dem er der mange af, og de er forfærdeligt flotte

Vi spiste som sagt frokost nede i haven selvfølgelig, og så havde Janne planlagt, at vi skulle på tur ud til deres andet hus. Forklaringen er, at de har et helårshus og et sommerhus, hvor deres sommerhus er en rigtig svensk skovdrøm, så den skulle jeg selvfølgelig se.

img_0112opt.jpg

img_0114opt.jpg
På vejen mødte vi masser af svenske idyl’er og de søde får med babyer

Klik nedenfor, for at læse og se mere

Så var vi ved sommerhuset:

img_0123opt.jpgBilen foran lågen ind til huset. Den er et helt kapitel for sig selv. Det er en Toyota Prius – en hybridbil. Den kører både på el og benzin. Meget lækker. Frem for laden, som er meget smuk i sit lidt forfaldne look. Det er meningen, det skal sættes i stand, men med tid, kommer råd

img_0128opt.jpgHuset set nede fra haven

img_0121opt.jpg

img_0127opt.jpg

img_0129opt.jpg

img_0130opt.jpgOgså her var der en fabelagtig udsigt, og der kom så galt et dådyr på besøg, mens vi var der

img_0143opt.jpg

img_0142opt.jpg

img_0137opt.jpg

img_0146opt.jpg

img_0173opt.jpg

Turen til sommerhuset var forbi. Vi kunne ikke slæbe os derfra, og kom faktisk senere afsted, end planen var. Sommerhuset var oprindeligt planen at skulle have fungeret som helårshus, hvad det også godt kan, omend det ville kræve nnogen ændringer. De ændringer ville blive meget kostbare, så mine venner valgte at købe et andet hus som helårshus, og så bibeholde dette som sommerhus. Og det er en meget fin løsning synes jeg – også fordi, deres andet hus ligger på landet og med den fantastiske udsigt, tidligere beskrevet. Vi begav os hjemover, aftensmad og Janne’s søn og mand ventede på os.

0