Svenskerier III

img_0182opt.jpg

img_0187opt.jpg

img_0179opt.jpg

img_0180opt.jpg

Vel hjemme fra sommerhuset, hvor verdensituationen var blevet vendt siddende i solen med kaffe og medbragt wienerbrød og hvor Janne havde vist rundt på herligheden, stod den så på solnedgang og aftensmad. Ovnbagte nye kartofler, grønsager i fløde og et stykke oksekød og flütes. Det smagte dejligt – og selvfølgelig fik vi et glas rødvin til. Så var vi også godt trætte og kom ikke for sent i seng. Men sludre kunne vi sagtens have fortsat med, men i seng det kom vi. Så vi var klar til det her syn dagen efter:

img_0193opt.jpg

img_0195opt.jpg
Om ikke andet, synes Janne, at dette skulle jeg se, og da jeg stod der, forstod jeg jo ganske absolut hvorfor. Wow! Det overgår almindelig flade Danmark, når man står med klipper og en sø af nogen dimensioner, vi her ikke engang drømmer om. Det var fantastisk, og igen var vejret jo bare perfekt. Så vi sad der på klippen og bare nød udsigten og solen og sludrede og drak vores medbragte saftevand.

Bagefter kørte vi hjem og så gik vi en lille tur og samlede lidt appetit til frokosten

img_0223opt.jpg
Næsten lige ved siden af ligger denne gamle skole. Ganske smuk

img_0206opt.jpg
Naboen lige ved siden af, er en rigtig bondegård med køer og alting. De gik forneden på marken og vi kunne dufte dem op til os. Dejligt. Her er det naboens traktor og æbletræ (muligvis pære), jeg har fanget

img_0178opt.jpg
Over middag blev det faktisk lidt mere overskyet

Da frokosten var indtaget, var der ikke megen tid tilbage, for vi besluttede, at jeg skulle med toget kl. 14, for så passede det med nogen ærinder Janne havde. Og det gjorde vi selvfølgelig så. Det var sådan set kun en time fra, hvad jeg havde tænkt på forhånd. Jeg skal gladeligt indrømme, at jeg var dødtræt efter sådan 1½ døgn, hvor jeg havde været “på”. Jeg sov hele vejen hjem i toget – helt mast var jeg. Men det havde været superhyggeligt, og jeg vil meget gerne besøge dem i det svenske igen. Der var også en antikbutik, vi aldrig kom ned i – så er der noget til næste gang også.

img_0242opt.jpgBromölla Station, som der så ud, da jeg tog hjem, efter et dejligt ophold

Alle billederne fra Sverigesturen kan ses her på Flickr.

0

3 thoughts on “Svenskerier III

  1. Sikke et skønt ophold – flot natur – man får helt lyst til bare at tage ud i det blå!

    0

Der er lukket for kommentarer.