Ved du hvem det er?

img_0449opt.jpg

Gårsdagens græsgalopper var som altid en fornøjelse, og selvfølgelig er det dobbelt sjovt, at se vores egne heste. Når det er sagt, nyder jeg alle hestene og at stå der, når de kommer forbi, er det bedste jeg ved. Lyden alene, er fantastisk. Det skal nok prøves, for det er svært at forklare. Men det er sådan en udladning af kraft og fart. Helt fantastisk. De her to fangede jeg så igår, men jeg kan ikke lige se, hvem det er, men det bliver det jo ikke ringere af – måske ved du det? Så giv mig lige et praj!

2 thoughts on “Ved du hvem det er?

  1. Sannie – Tusind tak skal du have… Altid rart at have styr på, hvem der er hvad. Og også altid dejligt med en hilsen her……. so feel free 🙂 Jeg håber bestemt at se dig og Fortyfour på banen søndag.

  2. Det er Danny indvendigt på Fortyfour, og udvendigt er det Amalie på Benneweis, to 2-årige heste fra Bent Olsen, Benneweis var i prøveløb for to uger siden, og Fortyfour skal i prøveløb på søndag. 🙂

Der er lukket for kommentarer.