Klampenborg Hesteejer/trænerforening’s Grand Prixserie 1. afd.

img_0371opt.jpgDenne smukke hest er William Tell, sammen med Susan, og det er lige før, det er ugens billede. For nej, hvor jeg synes det er sødt! Her er det lige ankommet til Padocken før Klampenborg Hesteejerforenings Grand Prix Serie 1. Afdeling over 1400 m

img_0388opt.jpgDet gik hverken værre el. bedre end at William fik en 2. plads, og GLADE var vi allesammen. William Tell er en brun hingst v/Starry Night – Meditation, ejet af Bechmann Racing og LSC Stable, og trænet af Hanne Bechmann, som iøvrigt også har opdrættet ham og han blev redet af Nicholas Cordrey

img_0389opt.jpgWilliam omgivet af de glade ejere

img_0390opt.jpg

img_0391opt.jpg
Men ret skal være ret, og dagens vinder i dette løb var smukke Abbielou! Som Burt Seeger jokede med, så troede han aldrig, han havde taget så mange fotos af 2. hesten, og det grinede vi noget af, og Bent også, som det ses her. Abbielou er en fuks hoppe v/Bertollini – Rockstine, ejet af Stall Lambada, Trænet af Bent Olsen og redet til sejr af Kim Andersen foran som sagt William Tell og dernæst Lady Chablis og Cathrine Weilby, og Bologne og Marc Stott