Stutteri Hjortebos Ærespræmie


img_0326opt.jpg
Jockey’er før Stutteri Hjortebos Ærespræmie – Nicholas Cordrey, Sara Slot, Lisa Magnusson og Cathrine Weilby. Det var her kort efter at Sara kom til skade og måtte udgå for resten af løbsdagen og ser det ud til en 3 ugers penge, med en skulder, der er gået af led. Rigtig synd for Sara, som vi ser frem til bliver frisk igen. Hesten Sara skulle have redet – Congress Woman udgik

img_0332opt.jpgMartin Rodriguez på Ask Don’t Tell, der sluttede 3.

img_0328opt.jpgEn anden favorit på dagen var denne hoppe Here She Comes, med Nicholas Cordrey i sadlen. Ligesom Good Girl, måtte hun se sig henvist til en 2. plads

img_0347opt.jpgNicholas Cordrey og Here She Comes efter løbet

img_0350opt.jpgHoppen, der henviste Here She Comes til en 2. plads hedder Kendwa brun hp v/Danehill Dancer – Mystiara, og er ejet af Chess Racing, trænet af Caroline Strømberg og blev redet til sejr af Anette Svensson, 3. plads var til Martin Rodriguez og Ask Don’t Tell og derefter Classic Line og Cathrine Weilby