Under bandagen

img_0470opt.jpg

Idag er så dagen, hvor bandagen skal af. Okay det er lige et par timer for tidligt, men det tør jeg nu godt. Nu vil jeg i bad og vaske såret efter foreskrifterne og putte plaster på. Og så vil jeg hvile mig. Jeg er dælme træt – hvorfor ved jeg ikke lige…. God dag derude!

9 thoughts on “Under bandagen

  1. Det ser faktisk cool ud … Det er ikke fedt med operationer, men du kan godt være stolt over resultatet.

  2. Randi – Jeg er højrehåndet, og det er den højre, så ja det er dumt. Jeg må gerne bruge, og skal vippe med fingeren, men det gør jo ondt, så….

  3. Avs! Det er da også bare lige et dumt sted at blive opereret – svært at holde i ro. Er det på din *”rigtige” eller “falske” hånd – hvis du forstår hvad jeg mener? Ved jo ikke om du er venstre- eller højrehåndet 😉
    Rigtig god bedring med den!

  4. Pernille og Leif – Ja det gør ondt :(, men jeg er jo snart hærdet 😕 eller noget 😉 Nej man vænner sig vel aldrig. Grunden til trætheden er jo også smertestillende. Har sovet i eftermiddag. Helt færdig. Men jeg skal jo heller ikke andet end komme mig.

  5. AV – det ser da smertefuldt ud 🙁

    Mon ikke din krop er træt efter operationen?? Sørg i hvert fald for at få al den hvile du har brug for, ikk’??

Der er lukket for kommentarer.