Fingeren, Finish First m.m.

img_0696opt.jpg
Heste på vej til start – fra ve.: Finish First, Steel Fantasy og Baldakaninen

Dagen har været lang, vejret har været fantastisk, og oplevelserne på banen, mangeartede og bevægende på alle skalaer. Vi startede dagen dårligt. Så dårligt som vel kan tænkes med en hest, der måtte aflives på banen. Det tager altså en det meste af dagen at “ryste af”, og lægger en dæmper på stemningen, når sådan noget sker. Gudskelov ikke andre alvorlige ting, men dette var også alt rigeligt. Jockey Martin Rodrigez slog skuldren og red ikke mere. Alt det kommer jeg tilbage til.

Finish var selvfølgelig dagens stjerne, og det var han virkelig, men også det vender vi tilbage om. Fingeren, som ses nedenfor gør stadig ondt, men med smertestillende i rette doser og rimeligt med ro på, så går det. Den bliver vasket daglig i først Medi-Scrub og så skyllet i klorhexidin. Men jeg er træt nu, dødtræt, så alt det her skriveri bliver ikke mere lige nu! Nu må I haven en god aften, og så vender jeg tilbage…

img_0486opt.jpg

8 thoughts on “Fingeren, Finish First m.m.

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Fingertjek

 2. Søren – Det er på hans klinik, men hos hans kompagnon, jeg er blevet opereret, og ja føler jeg mig stadig i tvivl imorgen går jeg til min egen læge! Tak skal du have! Jeg havde også skrevet “min”! 😉

 3. Ikke min læge, men speciallæge Bjørn Asser Hansen.
  Nej han indbyder ikke til det, men hvis du skal have din utryghed væk
  så lad ham ELLER din egen læge kigge på det.

 4. Søren – Jeg har ikke været forbi. Jeg er ikke sikker på, at det er “din” læge, jeg har været hos, for jeg så ikke en dyt overhovedet, efter eget ønske. Men hvis det stadig er lige ømt imorgen suser jeg forbi min egen læge, og får hans mening om det eller ringer til klinikken. Jeg synes bare ikke, sidstnævnte indbød til det 🙁

 5. Der er lovet tørvejr i morgen, så hvis du har ondt så kig forbi ham for en sikkerheds skyld. Jeg har selv været turen igennem. Kun et lille ar som
  minde. Han er jo speciel bl.a. på den måde, at patienterne skal SE inden
  såret syes.
  Måske får du bedst bekymringen væk ved lige at høre hans mening.
  Ha`det godt.
  %%-

 6. Søren – Tak for @};- Glad for du nyder billederne – der kommer flere, men det tager jo sin tid og især med fingeren nu. Ja, jeg fik ordnet i Jægersborg Allé 😉 Jeg er lidt bekymret for jeg synes, den gør lidt for ondt, men nu ser vi, hvordan imorgen tidlig!

 7. Generelt tak for mange dejlige billeder som sædvanlig. Godt din finger
  ser fin ud. Fik du den ordnet af BAJ i Jægersborg Alle ?
  Det bliver helt fint at få trådene fjernet 🙂

 8. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » For lidt og for meget

Der er lukket for kommentarer.