Prøveløb 25. maj 2008

img_0511opt.jpg
Fra venstre: Juan Pinto på Sin Cocos, Luis Villaroel på Viola Vrinsk, Nicholas Cordrey på Fine Dandy, Kim Andersen på Streckers Red Ale og sidst Jacob Johansen på Fortyfour

img_0500opt.jpg
Stella Rasmussen hjælper Nicholas Cordrey op på Fine Dandy

img_0503opt.jpg
Juan Pinto på Sin Cocos trukket af Susie Glennie

img_0504opt.jpg
Jacob Johansen på Fortyfour

img_0505opt.jpg
Kim Andersen på Streckers Red Ale

Igår var dagen hvor 2 af vores heste skulle i prøveløb. Jeg var inde på det tidligere i forhold til Alfie, det er dødspændende, når de “springer ud” som rigtige galopheste. Igår var det Sin Cocos som er en “rigtig baby” i og med hun er 2, og Fine Dandy som er 3. Begge gjorde det fantastisk fint, og det regnede vi da også med, men man ved jo aldrig. Sin Cocos kiggede lidt, og forståeligt nok, for der sker meget på banen sådan en dag, og er mange lyde de aldrig har hørt. Men det gik flot.

Indløbsrækkefølgen var:

Fine Dandy
Viola Vrinsk
Sin Cocos
Streckers Red Ale
Fortyfour

Af uransagelige årsager lykkedes det mig ikke, at få et ordentligt foto af Dandy forfra, men nogengange lykkes tingene og andre ikke, ligesom jeg mangler et af Viola Vrinsk, men sådan går det. Jeg var lige de 5 minutter senere på den (gåben p.g.a. hånden), end godt var. Men det går jo nok!

4 thoughts on “Prøveløb 25. maj 2008

 1. Nanna Bispelund – Tusind tak, det glæder mig rigtig meget, at I har glæde af mit site. Det er jo en stor glæde for mig dels at tage billederne af så smuk en hest som Dandy, og også at have fornøjelsen af ham i stalden. Han er på alle måder en dejlig hest. Der kommer også billeder fra hans første sejr snarest, men jeg har været noget handicappet af en opereret hånd og er derfor ikke helt up-to-date. Igen tak for de pæne ord 🙂

  Mange venlige hilsener til jer alle

  Deborah

 2. Hej Deborah,

  jeg vil blot på mine egne og familiens vegne sige dig tak for billederne af Fine Dandy – vi sætter stor pris på at kunne følge lidt med herinde, og på den måde få nogle oplevelser med vores dejlige hest.

  Super site.

  Mange venlige hilsner fra familien Bispelund/Øvlisen

 3. Perle – TUSIND TAK!!! Det glæder mig, at du synes det! Det synes jeg jo også, og hvis den gode stemning formidles, så er jeg langt. Og endnu mere glæder det mig måske netop fordi du ikke engang “er til” heste som sådan! Tak for det!!! 🙂

 4. Nu er jeg på ingen måde til heste eller som sådan interesseret i dem. Men du tager altså nogle super gode stemningsbilleder. Der er sådan en rar stemning på de her billeder. Naturen omkring hjælper lidt til, men fotografen bag gør et godt arbejde 🙂

Der er lukket for kommentarer.