Solskinsmusik på Charlie

Som så ofte før, kunne jeg ikke sove, og surfede rundt for at finde noget at se, og så var der noget, der lige var mig. Et portræt af en fantastisk musiker – Barry White. Jeg er fuldstændig vild med hans musik, og har jeg ikke lyst til at danse i forvejen, så sæt bare ham på, så kan jeg ikke lade være, og især ovennævnte, er jeg helt vild med. Den har jeg også danset til mange, mange gange. For mig er hans musik evig og helt lig med kærlighed og solskin. Den stemme er bare fantastisk.

Barry White var født i 1944, og således kun 58 år da han døde i 2003 af følgerne af flere hjerneblødninger. Han så meget ældre ud, og jeg er sikker på mange er overraskede over, at han ikke var ældre. Jeg var ihvertfald.

Han startede som back-up for en gruppe, der hed Love Unlimited, som fik stor sucess. Senere skrev han, hvad der senere blev betragtet som det første discohit nogensinde – Love’s Theme, og ligeledes det eneste af 2 instrumentalnumre til nogensinde nå 1. plads på Top of The Pops. I det hele solgte Barry Eugene Carter, som han rigtigt hed over 50 mill. plader. Han var en stor mand, både fysisk, stemmemæssigt og i hele sin udstråling.

For mig vil han leve evigt, og jeg vil altid få lyst til at danse, og få solen indenfor, når jeg spiller Barry White. Kan du virkelig sige dig fri for, at få lyst til en svingom, når du hører ovenstående? Og idag er det eneste solskin jeg får, hans dejlige stemme. Så den vil jeg nyde, mens jeg skriver og ordner fotos! Håber han bringer solen til dig også!

1 thought on “Solskinsmusik på Charlie

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Arv og et gensyn

Der er lukket for kommentarer.