Velkomment opkald

img_0474opt.jpg

Som nævnt, er Jakob hjemme på ferie. Jeg har glædet mig til at se ham, og jeg jo så også haft glæde af hans besøg en gang. Han har lovet mig, at vi ses igen. Idag ringede han efter en lang dag og vi fik en sludder. Det er en underlig, men dejlig ting, sådan at have hans stemme i røret som i gamle dage. Noget jeg altid (udover mange andre ting) har holdt meget af ved Jakob, er netop hans stemme også. Han får lidt mere struktur på planer m.m. og så ringer han igen, så vi kan aftale at ses igen. Sådan et opkald kan gøre mig helt varm om hjertet, for jeg holder utroligt meget af ham!

Ellers har jeg mest nørklet med fotos i stimer idag. Jeg er sådan ca. halvvejs – forhåbentlig en anelse mere – pyh!! Så kan jeg få begyndt på indlæggene imorgen.

Fingeren har drillet og gjort djævelsk ondt idag, og jeg er lidt bekymret. Men er den lige tosset, må jeg lige over og konferere med Dr. Jan imorgen. Better safe than sorry!

2 thoughts on “Velkomment opkald

  1. Anita – Nemlig 😉 Jeg er højrehåndet (det er på højre langfinger), og jeg har også tænkt, at den måske har brug for lidt ro, men de sagde, jeg måtte bruge den? Nu prøver jeg at give den ro idag, men jeg synes den er okay her til morgen. Går mig en tur i det gode vejr istedet for at sidde her. Så må foto og computer vente. Fingeren må komme først. Men jeg havde heller ikke taget noget smertestillende igår kom jeg i tanke om. Tak for din omsorg! 🙂

  2. Nu ved jeg ikke om du er højre- eller venstrehåndet og hvor såret ligger ift. brugen af din mus, men jeg tænker, at den måske kan være overanstrent og ikke helt får ro til at hele op?

Der er lukket for kommentarer.