Dejligt gensyn

img_0732opt.jpg
Susie på Superman

img_0731opt.jpg
Cathrine på Fine Dandy

img_0740opt.jpg
Sin Cocos på folden

img_0745opt.jpg
Behøver jeg at skrive det – verdens smukkeste hest: Finish First 😉

Jeg har jo ikke været nede i stalden her, for jeg har haft ondt, og så er der infektionsfaren også. Men idag ville jeg prøve og tage derned og selvfølgelig ingenting lave, men bare sige hej. Første hurdle var om jeg kunne cykle. Det viste sig, at det gik fint. Således var den hindring væk. Så jeg cyklede ned i stalden. Jeg glædede mig til at se dem allesammen, for jeg har jo ikke været der sådan rigtigt siden sidste mandag, bortset fra lige i søndags, hvor Inge og jeg var forbi for at se, hvordan ham den smukke havde det efter sit løb. Han havde det jo strålende, og det havde han også idag. Jeg lavede en smule, men kun småting, der kunne udføres med venstre hånd. Jeg nød det i fulde drag, og vejret hjalp jo til, at det og gå og “daldre” var helt okay, og indimellem fik jeg en kop kaffe. Det var slet ikke så ringe endda…. det var faktisk superdejligt.

P.S.: Der er masser af dejlige billeder fra løbene i søndags, men jeg må lige tage hensyn til min finger, så det må lige vente lidt.