Jacob Johansen Handicap

I det her løb var det spændende, om Jacob Johansen på Nassau Style, skulle vinde handicappet opkaldt efter ham. Han var favorit, men det var næstfavoritten Dooneq med Per-Anders Gråberg, der sejrede, og Jacob Johansen måtte nøjes med en 4. plads dennegang.

img_0524opt.jpg
Iben Hjort Jensen med Hong Kong. Af skade bliver man klog, hvorfor Iben har hjelm på! En hest bankede hovedet ned i hendes sidste år, og der gik hul. Med hjelmen på sker det ikke

img_0526opt.jpg
Diaglew, der skulle have været redet af Martin Rodriguez. I løbet før, var han styrtet med et meget kedeligt udkomme. Hesten måtte aflives. Martin slog sig og havde ondt i skulderen og red ikke mere. Nicholas Cordrey overtog ridtet

img_0531opt.jpg
Nicholas Cordrey på Diaglew, der sluttede 5.

img_0532opt.jpg
Dina Danekilde på Bologne

img_0533opt.jpg
William Mongil på Golden Gift (GB)

img_0534opt.jpg
Luis Santos på Tobelini (GB)

img_0536opt.jpg
Cathrine Weilby på Hong Kong

5 thoughts on “Jacob Johansen Handicap

  1. Inger Dalsgaard – Hestene er på vej i løb og grunden til de har hætter på, som hedder blinkers er den simple, for at de enten ikke skal blive bange el. skulle koncentrere sig bedre. De kan godt se, men kun fremover. Det giver hesten ro til at arbejde, ganske enkelt.

  2. Hvorfor giver man en hest der går på marken en hætte på, der ikke har øjenhuller, d.v.s. at hesten ikke kan se?

  3. Søren – Jeg kan ærligt godt forstå, at folk der ikke er vant til dem, er lidt nervøse ved så stort et dyr 🙂

    Hætten du hentyder til kaldes blinkers, og gives på, for at hesten kun kan se frem. Det bruges enten til heste, der er decideret bange for ting bagfra/fra siden, og også bare nogengange for at skærpe deres koncentration.

  4. Jeg har altid været lidt nervøs ved heste, men af ren nysgerrighed :
    hvorfor har nogle af hestene en hætte på hovedet?
    :”>

Der er lukket for kommentarer.