At finde det gode….

img_0771opt.jpg
Juan Pinto på en af vores største heste – Manon! Hun er kun to år, men kunne sagtens gå for at være ældre. En meget smuk hest, der også bliver spændende at følge

img_0734opt.jpg
Cathrine Weilby på Fine Dandy, vores indtil for nyelig smukke hingst, men nu vallak. Men smuk er han, som det ses stadig, og meget mere medgørlig. Det er Hanne i baggrunden

i hverdagens små oplevelser, er noget vi i stalden er gode til synes jeg. Vi griner rigtig meget, for der er med lidt god vilje og humoristisk sans rigtig mange sjove situationer. En der i høj grad bidrager til mange grin er Cathrine. Jeg kender få som hende, der kan få os til at ligge flade af grin, for hun har et humoristisk syn på det meste. Det er dejligt. Om ikke andet, kan vi altid grine lidt morsomt i det faktum at både Hanne og jeg, er præ-senile, og glemmer for et godt ord nogengange. Men så er det godt, at det den ene glemmer, husker den anden.

Juan er Cathrines forlovede. En rigtig sød fyr og dygtig jockey. Der er bare et problem – Juan taler kun spansk, og det gør jeg ikke, selvom jeg dog gerne vil lære det. Men tegnsprog er en god ting, og det er desværre størstedelen af vores samtale foreløbig.

Idag var det som nævnt massagedag, og en af dem, der stod for skud på den front, var netop Dandy. Han var overkælen og yderst medgørlig indtil Wayne skulle hive ham i bagbenet, men han fandt hurtigt ud af, at det var godt for ham.

Udover at servere kaffe for en hestejer og for Wayne, har jeg holdt lidt hest for sidstnævnte, og fået en god sludder, været på banen med Hanne, drukket kaffe, lukket den smukke på folden, og prøvet at børste det værste støv af ham med en stiv børste bagefter, for som vanligt skulle han jo rulle sig. Senere holdt jeg Lady Hjort så Susie kunne vaske hende på krydset, hvor hun var særligt snavset. Hun er altså en dejlig hest, som både Susie og jeg holder meget af. Hyggeligt vi kunne hjælpes ad med den lille afvaskning og nyde solen samtidig. Alt selvfølgelig udført med venstre hånd!

Selvom jeg ikke kan lave så meget, lykkes det alligevel at føle mig nyttig. Jeg kan hente ting, og det er dejligt at nusse rundt dernede. Imorgen får jeg blikkenslager, så jeg bliver hjemme og får lavet lidt her, for både fredag og lørdag ryger så i stalden og på banen, så det passer godt nok….