Superhopper i højt humør

Virus og slige ting kan ikke slå vores superhopper ud af den. Skal vi måle dem på humøret, så står alt mere end fint til. Nedenfor den mægtige Good Girl på fold idag, hvor hendes humør gav anledning til mudder om ørerne på os og hende selvfølgelig.

img_0785opt.jpg

img_0786opt.jpg

img_0787opt.jpg

img_0788opt.jpg

img_0773opt.jpg

img_0777opt.jpg

At “Krudtbomben” Lois Lane’s humør er ganske udemærket, kan der fortælles meget om fra Cathrine Weilby’s side, der har hvad hun har at gøre med at holde sig i sadlen p.t. Sagen er jo den, at Louise ikke har lavet alverden – noget nær det værste hun ved, for slet ikke at tale om den energi hun opbygger. Så måler vi på humør, så er de begge fit for fight! Så må vi se, hvad Dyrlægen siger når vi når dertil igen.

img_0757opt.jpg
Lois Lane og Cathrine får sig en sludder igår