Fingertjek

img_0801opt.jpg

img_0799opt.jpg

Jeg gik jo og spekulerede lidt over den finger, så det endte med, at jeg tog over til den flinke Dr. Jan idag, for at få styr på, hvordan sagerne stod. De står fint. Fingeren er, som sådan nogen fingre kan forventes at være, og jeg skal ikke bruge den til noget voldsomt, og det er helt normalt (hvad jeg også kom frem til), at den gør ondt. Den er jo ligesom blevet sprættet op. Vi aftalte, at jeg kommer over til ham og får taget trådene, som jeg egentlig helst ville og så ringer jeg, og aflyser den anden tid.

Jeg fik også styr på tiden hos gynækologen (hold op et rend), og det var så den 5. juni, som er Grundlovsdag, hvor alle andre holder fri? Nå, men det må jeg jo så. Guderne skal vide, jeg har ventet længe nok – men lidt surt for der er Galop den dag!

Nu er der vist sket nok sådan lige, så nu vil jeg gå ud og finde lidt at spise og hvile hovedet som er ved at falde af nu!

2 thoughts on “Fingertjek

  1. Godt du mindede mig om fars dag #:-s Havde helt glemt 😮 Ja, det gav ro på lige og vende det med doktoren. Men havde det ikke været for den sygeplejerske på klinikken [-x, havde jeg nok heller ikke været sådan i tvivl. Men rart ikke at være det mere 🙂

  2. Godt du langt om længe fik dig taget sammen. Det giver jo ro 🙂
    Er det ikke mærkeligt – jeg skal IKKE til gynækolog den 5. juni. Det er
    fars dag – stik lige den :d

Der er lukket for kommentarer.