Ny baggrund, men hjælp behøves!

img_0759opt.jpg

Nu er jeg, som det ses sprunget ud i en ny baggrund. Noget jeg har “truet til” meget længe. Ja jeg rider ikke samme dag, jeg sadler, men det kommer altsammen stille og roligt. Jeg skal vel kunne følge med el. noget 😉

Baggrunden er en, som Marianne var sød og finde til mig, og den passer mig storartet. Så Det er jo ikke svært at skifte på. Men, de grå streger langs det hele, hvordan hulen kommer jeg af med dem??? Jeg har uploadet den her baggrund i 500×500 pxl som jeg fik besked på, jeg skulle af Helle i sin tid. Men det med stregerne, kan jeg ikke greje, heller ikke efter jeg har luret på, hvad der ligger tilbage inde i “image” mappen. Kan I hjælpe mig?

Iøvrigt er jeg ved at rette på Headeren så der ikke er noget mellemrum mellem billederne – det ender skisme med at blive helt godt! Synes det er sjovt, at udvikle mig med bloggen og lære nye ting, og finde ud af, at man godt kan!

P.S.: Update kl. 22.30 på vej i seng ser jeg at stregerne på mystisk vis er væk, og alt i skønneste orden? Jeg ved ikke hvordan medmindre, der har været nisser på spil? Men fint nok, det er som det skal være!

8 thoughts on “Ny baggrund, men hjælp behøves!

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Nissen var en engel

 2. Marianne – Ja, det ser godt ud! Det mest underlige er, at nu er de streger i siden væk 😕 Jeg har kun ændret tilbage til som først, så der må være nisser på spil:-\ Men nu er det, som det skal være 😀

 3. Marianne – Jeg har fundet ud af, det handler om den billedfil, der hedder kubrickbg.jpg. Jeg har også prøvet at lave en magen til anderledes i farven, men det går der helt koks i, og så hellere lade det være som det er, indtil jeg finder nogen, der lige ved hvordan.

  Lissy – Ja det kan være det ender med, at det bare bliver som det er.

 4. Hjælpe dig kan jeg ikke, da jeg selv er ude i store problemer,
  men det er en rigtig flot baggrund, du har fået dig.
  Jeg tror ikke, at du skal være ked af stregen, du skriver om. Jeg tror at den giver et roligt indtryk på din side.

 5. Selvfølgelig kan du. Jeg er selv ved at lære (langsomt), men den med stregerne kan jeg ikke greje. Følger lige med på din blog – måske kommer der et svar jeg også kan bruge 🙂

Der er lukket for kommentarer.