Tale er sølv, men tavshed er guld

Det sagde min mor altid. Og lige nu der sidder jeg, og ønsker jeg ikke “lå under for” den sætning. Det er ikke kun det faktum, at jeg ligger under for den, men at det ikke vil gøre noget som helst bedre at tale – desværre! Men jeg er irriteret, skuffet og helt uforstående – ARGH!!!!

Om det bliver anderledes må vise sig – foreløbig vil jeg gå i seng, og stå op imorgen og se til de bedste venner i verden nede i stalden!

5 thoughts on “Tale er sølv, men tavshed er guld

 1. Søren – Ja der er 2 af jer. Sålænge jeg kan holde jer fra hinanden. Men bliver det et problem, hvad jeg ikke tror, så skal jeg putte et efternavnsinitial på den anden Søren.

  Ja, det var dælme god mad. Nu har jeg jo kun været der idag og således ikke smagt mere end dette. Men det var også nok til, at jeg meget gerne kommer igen, det er helt sikkert. Og også betjeningen var god.

 2. Hej Deborah, kun for at konstatere, at der er en Søren mere end mig, der læser med og har lagt kommentar. Jeg spiser regelmæssigt i Hellerup
  Sejlklub, så a pro pro dit seneste indlæg kan jeg godt forstå du kunne lide maden – og selskabet s`følig :d

 3. Trusru – Nej det er jeg heller ikke altid, men det er en afvejning nogengange, af pest eller kolera. Her er intet vundet ved at sige noget, men derfor kan man godt blive lidt frustreret. Det går over igen – tror jeg nok! 😀

  Søren – Det var da så lidt. Godt du nyder dem. Han er en smuk hest, der indbyder til at blive fotograferet 🙂

 4. Hmm, er ikke helt enig i det mundheld..

  Uanset hvad resultatet er så tror jeg det er bedre at få tingene sagt, det renser ud i systemet.. Nu ved jeg ikke, hvad det er udfra dit indlæg.. men alligevel tror jeg på, at man skal sige det..

Der er lukket for kommentarer.