Dagens første glæde

img_0802opt.jpg
Susie på Lights and Stars, der var nede og gå arbejde idag

img_0807opt.jpg
Lena på Finish – de kantrede bare idag

Var selvfølgelig turen i stalden. Det var sådan en rigtig hyggelig fredag, med lidt af det hele, og også en tur på banen. Lights and Stars og Bedandbeauty skulle gå arbejde, og Finish skulle bare kantre. Det gik fint.

Tiden går hurtigt med alt muligt forskelligt, omend jeg jo stadig er handicappet med en hånd, så kunne jeg da hente Finish på walkeren, hvor han gik mens møgmanden var på besøg, og tage Lights ind fra folden senere – med venstre hånd. Men det er nok også de eneste 2, jeg vil begive mig ud i med venstre hånd 😉 Alt i alt en dejlig formiddag som altid. Jeg forlod dem lidt før end jeg måske ellers ville have gjort, for Jakob ringede, at han ville komme forbi – så afsti-afsted hjem i bad!

1 thought on “Dagens første glæde

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Forrygende dejlig frokost

Der er lukket for kommentarer.