Forrygende dejlig frokost

Jakob ringede til mig (jeg var i stalden) og spurgte, hvornår jeg var hjemme og om han kunne komme forbi. Og selvfølgelig kunne han det. Det gav så anledning til, at jeg forlod stalden en smule tidligere. For jo mere tid ville jeg kunne tilbringe med ham. Han skulle nemlig videre senere. Han kom, og han havde endda lånt køretøj, så med det var vi mere frit stillet. Vi besluttede at tage ud i det gode vejr, og valget faldt ikke unaturligt på Hellerup Sejlklub’s restaurant for at få noget frokost.

Jeg havde selvfølgelig tænkt, at jeg skulle krerer en middag el. noget til Jakob selv, men med den igangværende håndsituation, så blev det ikke dennegang. Det er nu heller ikke så ringe at komme ud og slet, slet ikke, når maden er så god og lækker som her, udsigten kan heller ikke findes meget bedre, ligesom vejret og selskabet var fantastisk. Så for nu at sige det, som det var, så var det en 300% ren win-win situation. Det er sjældent man render på dem.

Det eneste jeg kunne klage på var, at denne dejlige eftermiddag skulle slutte. Jeg havde gerne set den fortsætte langt ud på aftenen, for jeg har da så langt fra fået nok af selskabet. Men retfærdigvis skal siges, at andre jo også gerne vil have fornøjelsen. Og det må jeg jo så modstræbende bøje mig for 😉 Dertil skal det siges, at jeg har haft fornøjelsen 2 gange nu, og således har været priviligeret, hvilket jeg bestemt i høj grad værdsætter. En helt igennem dejlig eftermiddag…


Sejlklubben set lidt væk fra. Man kan ane parasollerne ude til venstre.
Det var deroppe vi sad


Vi var sørme standsmæssigt kørende – Mercedes R 500


Den afsindigt lækre Pariserbøf, som på det allervarmeste kan anbefales


Selvfølgelig skulle vi have noget sødt bagefter. Det er jo ikke
hver dag Jakob og jeg er ude og spise sammen. Faktisk kan jeg ikke
huske, hvornår vi var det sidst. Hvis det er forekommet er det
ekstremt længe siden. Derfor skulle det gøres ordentligt.
Her er Jakob med sin varme kakao, som han foretrak for min
Latte Moccachito (med meget mælk i)


Dagens kage var chokoladekage med vanilieis og rabarberkompot
– det var der ingen af os, der klagede over, og uhm, det var godt

Bagefter gik vi lidt af kalorierne af, rundt på havnen:


Selvom det var lunt idag, så blæste det godt, og en tur på stranden,
for slet ikke at tale om i vandet fristede ikke os. Men nogen var hoppet
på den. Der var lækre både nok at kigge på også


Jakob med havnen som baggrund

Hvis du vil se resten af billederne fra havnen, så ligger de her!

8 thoughts on “Forrygende dejlig frokost

 1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Nytårsstatus 2008

 2. Marianne – Det var skønt, og ikke mindst at se en gammel ven, som jeg holder meget af

  Jan – Ja, jeg lurede da noget, da han skulle hente sin jakke i bilen. Godt nok sad han i skyggen (eget valg), men så koldt var det nu heller ikke, selvom det blæste en smule. Men som du er inde på, det er nok de tropiske temperaturer han er vant til.

  Det lyder helt vildt spændende med job, men jeg sidder og tænker på jeres hus og hvad så med det. Det bliver da dejligt at se Jakob og også at se ham sammen med Isabella. Men du har jo lige set ham – du er heldig. Vi hyggede os bestemt, tiden var bare for kort, og jeg fik slet ikke nok, men sådan er det jo, med de der hjemvendte nogen for en kort bemærkning. Hånden har det okay – tak skal du have.

  Kærlig hilsen

  Deborah

 3. Nu er Jakob jo vist efterhånden kommet til at ligne mig. Når man har boet længe nok i troperne er alt under 25 grader faktisk køligt.
  Det kræver lidt tilvænning. Jeg kan huske, at Jakob mente jeg var hysterisk, når jeg kom hjem om sommeren og rendte rundt i langærmet trøjer, men han har vist ændret mening om den sag.
  Nu må vi se, hvad der sker næste uge. Der er et firma her i Singapore, der gerne vil tilbyde mig en fast stilling her i Singapore, hvor jeg kan få flyttet min familie herned, hvis jeg siger ja.
  Jeg glæder mig til at se Jakob møde Isabella. Hun skal nok kunne lide ham. Det gør alle jo.
  Håber i hyggede jer og håber det går fremad med hånden.

  Kh,
  Jan

 4. He he, der kan lynhurtigt skydes et blik uden man lige umiddelbart lægger mærke til det. Man behøver jo ikke ligefrem at dvæle… :d

 5. Anita – Nej faktisk ikke. Jeg gik ligesom lige ved siden af ham, så havde han dvælet længe ved de KRIDHVIDE “sommersild, så havde jeg bemærket. Der var ingen deciderede “sild” imellem, og det var Jakob, der kom med bemærkning om, at han ikke fattede, at de ville ligge der, for så varmt var det altså ikke idag. Så faktisk kiggede han mere indgående på både! 😉

Der er lukket for kommentarer.